Επιλέξτε τη γλώσσα σας

ΟΡΚΩΜΟΣΙΑ ΤΩΝ ΦΟΙΤΗΤΩΝ ΤΩΝ ΣΕΙΡΩΝ 2017 ΚΑΙ 2018 ΤΟΥ ΜΒΑ ΠΛΗΡΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕΡΙΚΗΣ ΦΟΙΤΗΣΗΣ

Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την  Τρίτη 5  Οκτωβρίου 2021, η ορκωμοσία των φοιτητών των σειρών 2017-2019 και 2018-2020 του Διατμηματικού ΜΒΑ.

Αρχικά έγινε η ορκωμοσία της σειράς 2017-2019. 40 φοιτητές  του τμήματος πλήρους φοίτησης και 49  φοιτητές  του τμήματος μερικής φοίτησης , έλαβαν τα πτυχία τους.

Στη συνέχεια, στον ίδιο χώρο έγινε η ορκωμοσία της σειράς 2018-2020. 31 φοιτητές  του τμήματος πλήρους φοίτησης και 45  φοιτητές  του τμήματος μερικής φοίτησης , έλαβαν τα πτυχία τους.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε παρουσία συγγενών, φίλων  αλλά και των διδασκόντων τους στο Μουσείο Οίνου Μάρκου, στην Παλλήνη.

 Η χαρά και η συγκίνηση των παρευρισκομένων ήταν διάχυτη, καθώς η τελετή ορκωμοσίας αποτέλεσε το επιστέγασμα μια απαιτητικής προσπάθειας γεμάτης προκλήσεις.

Τις εκδηλώσεις  άνοιξαν με σύντομες ομιλίες τους, για τη σειρά 2017-2019 ο Αντιπρύτανης του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών, Καθηγητής  κ. Βασίλειος  Παπαδάκης  και ο Διευθυντής του Διατμηματικού ΜΒΑ, Καθηγητής κ. Γεώργιος Κουρέτας, ενώ για τη σειρά 2018-2020 ο Αντιπρύτανης του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών, Καθηγητής κ. Κωνσταντίνος  Δράκος και ο Διευθυντής του Διατμηματικού ΜΒΑ, Καθηγητής κ. Γεώργιος Κουρέτας

Επίσημος προσκεκλημένος της τελετής ορκωμοσίας της σειράς 2017-2019 ήταν ο κ. Αλέξανδρος  Δανιηλίδης , Διευθύνοντας Σύμβουλος  της Αθηναϊκής Ζυθοποιίας, και  μέλος του Ακαδημαϊκού Συμβουλίου του ΜΒΑ, ενώ της τελετής ορκωμοσίας της σειράς 2018-2020 ήταν η κα Μαρία Αναργύρου – Νίκολιτς, Γενική Διευθύντρια Coca Cola Τρία Έψιλον, Ελλάδας & Κύπρου επίσης μέλος του Ακαδημαϊκού Συμβουλίου του ΜΒΑ.

Οι ομιλητές  με μια μεστή ομιλία τους προς τους αποφοίτους και τους προσκεκλημένους ανάμεσα στα άλλα τόνισαν τον σημαντικό ρόλο του Διατμηματικού ΜΒΑ του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών στη δημιουργία ιδιαίτερα ικανών και δημιουργικών στελεχών στην επίτευξη του στόχου για μια περισσότερο καινοτόμο και ανταγωνιστική ελληνική οικονομία μέσα στο παγκοσμιοποιημένο οικονομικό περιβάλλον.

 Με την ολοκλήρωση των κεντρικών ομιλητών  ο Διευθυντής του ΜΒΑ Καθηγητής κ. Γ. Κουρέτας τους επέδωσε Τιμητικές  Πλακέτες  και  στη συνέχεια δόθηκαν αριστεία ακαδημαϊκής επίδοσης στους διδάσκοντες.

Οι  αριστούχοι απόφοιτοι έλαβαν βραβεία υψηλής ακαδημαϊκής επίδοσης.

Δυστυχώς λόγω των συνθηκών που επικρατούν δεν υπήρχε η δυνατότητα να ακολουθήσει δεξίωση.

Testimonials

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ευελπίδων 47A & Λευκάδος 33,
Αθήνα 113 62,
9ος όροφος, Γραφείο 903

MBA Full Time

MBA Part Time

ΩΡΕΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑΣ

Η Γραμματεία του ΜΒΑ θα εξυπηρετεί τους φοιτητές ως ακολούθως:

09.00-17.00

Search