Επιλέξτε τη γλώσσα σας

Ορκωμοσία των φοιτητών της σειράς 2014-2016 του Διατμηματικού ΜΒΑ

Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 23 Ιουνίου 2017, η ορκωμοσία των φοιτητών της σειράς 2014-2016 του Διατμηματικού ΜΒΑ. 24 φοιτητές του τμήματος πλήρους φοίτησης και 53  φοιτητές του τμήματος μερικής φοίτησης έλαβαν τα πτυχία τους σε μία εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε παρουσία συγγενών, φίλων αλλά και αρκετών διδασκόντων τους στο Θέατρο του  Κολλεγίου Αθηνών-Κολλεγίου Ψυχικού. Η χαρά και η συγκίνηση των παρευρισκομένων ήταν διάχυτη, καθώς η τελετή ορκωμοσίας αποτέλεσε το επιστέγασμα μια απαιτητικής προσπάθειας γεμάτης προκλήσεις. Την εκδήλωση άνοιξαν με σύντομες ομιλίες τους ο Αναπληρωτής Πρύτανης του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών, Καθηγητής κ. Δημήτριος Γκρίτζαλης και ο Διευθυντής του Διατμηματικού ΜΒΑ, Καθηγητής κ. Γεώργιος Κουρέτας.

Επίσημος προσκεκλημένος της τελετής ορκωμοσίας ήταν ο κ. Σπύρος Πολλάλη, Research Professor Harvard Design School, Πρόεδρος του Ελληνοαμερικανικού Εκπαιδευτικού Ιδρύματος, ο οποίος με μια μεστή ομιλία του προς τους αποφοίτους και τους προσκεκλημένους βασιζόμενη στις επιχειρηματικές δραστηριότητες του την τελευταία τριακονταετία ανέδειξε τη σημασία του τρίπτυχου Καινοτομία-Επιχειρηματικότητα-Αριστεία. Επιπρόσθετα, ο κ. Πολλάλης αναφερόμενος στους αποφοίτους του ΜΒΑ ανέδειξε τις δυνατότητες που έχουν να επιτύχουν ως αυριανοί επιχειρηματίες και ανώτατα στελέχη επιχειρήσεων και οργανισμών μέσα από μία σειρά από αρχές επιχειρηματικότητας και στρατηγικής που θα πρέπει να υιοθετήσουν ιδιαίτερα την τρέχουσα περίοδο της κρίσης.  Παράλληλα, τόνισε τον σημαντικό ρόλο του Διατμηματικού ΜΒΑ του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών στη δημιουργία ιδιαίτερα ικανών και δημιουργικών στελεχών στην επίτευξη του στόχου για μια περισσότερο καινοτόμο και ανταγωνιστική ελληνική οικονομία μέσα στο παγκοσμιοποιημένο οικονομικό περιβάλλον.

Με την ολοκλήρωση της κεντρικής ομιλίας ο Διευθυντής του ΜΒΑ Καθηγητής κ. Γ. Κουρέτας επέδωσε Τιμητική Πλακέτα στον κ. Σπύρο Πολλάλη. 

Στη συνέχεια δόθηκαν αριστεία ακαδημαϊκής επίδοσης από τον Διευθυντή του Προγράμματος, Καθηγητή κ. Γ. Κουρέτα στους Καθηγητές κκ Κώστα Κασιμάτη και Γιώργο Γιαγλή για τα τμήματα πλήρους και μερικής φοίτησης αντίστοιχα. 

Ακολούθησε απονομή τιμητικών πλακετών από τον Αναπληρωτή Πρύτανη, τον Πρόεδρο του Τμήματος ΟΔΕ και το Διευθυντή του Προγράμματος στους ακόλουθους αφυπηρετήσαντες Καθηγητές για την πολυετή προσφορά τους στο ΜΒΑ: Αυλωνίτης Γεώργιος, Βενιέρης Γεώργιος, Καραθανάσης Γεώργιος, Νικολόπουλος Ανδρέας, Παπαβασιλείου Νικόλαος, Παπαθανασίου Ελευθέριος, Παπαλεξανδρή Νάνσυ, Παππάς Αντώνιος, Πατσουράτης Βασίλειος, Σκούρας Αθανάσιος, Τζωάννος Ιωάννης, Χαλικιάς Ιωάννης. 

Επιπρόσθετα, ο Αναπληρωτής Πρύτανη κ. Δ. Γκρίτζαλης απένειμε τιμητική πλακέτα στην κα Γαλανάκη Κατερίνα για την πολυετή συνεισφορά της στην εύρυθμη λειτουργία του προγράμματος Erasmus για τους φοιτητές του ΜΒΑ.

Επίσης απονεμήθηκε το Βραβείο του ASPEN INSTITUTE 2017 Business & Society International MBA Case Competition στην νικήτρια ομάδα του εσωτερικού διαγωνισμού στις δευτεροετείς φοιτήτριες του ΜΒΑ πλήρους φοίτησης Ντίκα Ιωάννα, Πανουτσοπούλου Ευφυμία, Σαρρή Ιωάννη και Ταράτσα Αικατερίνη.

Στη συνέχεια ο Διευθυντής του ΜΒΑ Καθηγητής κ. Γ. Κουρέτας απένειμε τιμητική διάκριση στην κα Γεωργιοπούλου Δήμητρα, η οποία κέρδισε το  βραβείο 1ης ατομικής εργασίας στον 23ο Φοιτητικό Διαγωνισμό Economia και της χορηγήθηκε μία πλήρης υποτροφία,  για να παρακολουθήσει το ΠΜΣ ΜΒΑ.

Βραβεία υψηλής ακαδημαϊκής επίδοσης στους αποφοίτους της σειράς 2014-2016 κα Ντουρουντζή Αργυρώ για το τμήμα πλήρους φοίτησης και στον κ. Βλαχογιάννη-Ακτύπη Μιλτιάδη για το τμήμα μερικής φοίτησης απονεμήθηκαν από τον Αναπληρωτή Πρύτανη κ. Δ. Γκρίτζαλη.

Η τελετή ορκωμοσίας έκλεισε με την καθιερωμένη απονομή πτυχίων των φοιτητών και ακολούθησε δεξίωση στους Κήπους του Κολλεγίου Αθηνών-Κολλεγίου Ψυχικού.

Testimonials

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ευελπίδων 47A & Λευκάδος 33,
Αθήνα 113 62,
9ος όροφος, Γραφείο 903

MBA Full Time

MBA Part Time

ΩΡΕΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑΣ

Η Γραμματεία του ΜΒΑ θα εξυπηρετεί τους φοιτητές ως ακολούθως:

09.00-17.00

Search