Επιλέξτε τη γλώσσα σας

Ορκωμοσία των φοιτητών της σειράς 2013-2015 του Διατμηματικού ΜΒΑ

Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 10 Ιουνίου 2016, η ορκωμοσία των φοιτητών της σειράς 2013-2015 του Διατμηματικού ΜΒΑ. 24 φοιτητές του τμήματος πλήρους φοίτησης και 31  φοιτητές του τμήματος μερικής φοίτησης έλαβαν τα πτυχία τους σε μία εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε παρουσία συγγενών, φίλων αλλά και αρκετών διδασκόντων τους στο Cotsen Hall της Αμερικανικής Σχολής Κλασσικών Σπουδών. Η χαρά και η συγκίνηση των παρευρισκομένων ήταν διάχυτη, καθώς η τελετή ορκωμοσίας αποτέλεσε το επιστέγασμα μια απαιτητικής προσπάθειας γεμάτης προκλήσεις. Την εκδήλωση άνοιξαν με σύντομες ομιλίες τους ο Πρύτανης του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών, Καθηγητής Εμμ. Γιακουμάκης και ο Διευθυντής του Διατμηματικού ΜΒΑ, Καθηγητής κ. Γ. Κουρέτας.

Επίσημος προσκεκλημένος της τελετής ορκωμοσίας ήταν ο κ. Στέλιος Ζαββός, Ιδρυτής και Διευθύνων Σύμβουλος του Επενδυτικού Ομίλου ZEUS  ο οποίος με μια μεστή ομιλία του προς τους αποφοίτους και τους προσκεκλημένους βασιζόμενη στις επιχειρηματικές δραστηριότητες του την τελευταία τριακονταετία ανέδειξε τη σημασία του τρίπτυχου Καινοτομία-Επιχειρηματικότητα-Αριστεία. Επιπρόσθετα, ο κ. Ζαββός αναφερόμενος στους αποφοίτους του ΜΒΑ ανέδειξε τις δυνατότητες που έχουν να επιτύχουν ως αυριανοί επιχειρηματίες και ανώτατα στελέχη επιχειρήσεων και οργανισμών μέσα από μία σειρά από αρχές επιχειρηματικότητας και στρατηγικής που θα πρέπει να υιοθετήσουν ιδιαίτερα την τρέχουσα περίοδο της κρίσης.  Παράλληλα, τόνισε τον σημαντικό ρόλο του Διατμηματικού ΜΒΑ του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών στη δημιουργία ιδιαίτερα ικανών και δημιουργικών στελεχών στην επίτευξη του στόχου για μια περισσότερο καινοτόμο και ανταγωνιστική ελληνική οικονομία μέσα στο παγκοσμιοποιημένο οικονομικό περιβάλλον.

Με την ολοκλήρωση της κεντρικής ομιλίας ο Διευθυντής του ΜΒΑ Καθηγητής κ. Γ. Κουρέτας επέδωσε Τιμητική Πλακέτα στον κ. Στέλιο Ζαββό. 

Στη συνέχεια δόθηκαν αριστεία ακαδημαϊκής επίδοσης από τον Διευθυντή του Προγράμματος, Καθηγητή κ. Γ. Κουρέτα στους Καθηγητές κκ Κώστα Κασιμάτη, Γιώργο Γιαγλή και Βρασίδα Λεώπουλο για τα τμήματα πλήρους και μερικής φοίτησης αντίστοιχα. 

Επίσης απονεμήθηκε το Βραβείο του ASPEN INSTITUTE 2016 Business & Society International MBA Case Competition στην νικήτρια ομάδα του εσωτερικού διαγωνισμού στις δευτεροετείς φοιτήτριες του ΜΒΑ πλήρους φοίτησης Ελευθερία Λαζάρου, Φώτη Λιόντο, Ελευθερία Πετροπούλου και Μαρία Φωτοπούλου.

Η τελετή ορκωμοσίας έκλεισε με την καθιερωμένη απονομή πτυχίων των φοιτητών και ακολούθησε δεξίωση στους Κήπους της Αμερικανικής Σχολής Κλασικών Σπουδών και της Γενναδίου Βιβλιοθήκης.

Testimonials

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ευελπίδων 47A & Λευκάδος 33,
Αθήνα 113 62,
9ος όροφος, Γραφείο 903

MBA Full Time

MBA Part Time

ΩΡΕΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑΣ

Η Γραμματεία του ΜΒΑ θα εξυπηρετεί τους φοιτητές ως ακολούθως:

09.00-17.00

Search