Επιλέξτε τη γλώσσα σας

ΟΡΚΩΜΟΣΙΑ ΦΟΙΤΗΤΩΝ ΣΕΙΡΑΣ 2011-2013

Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 6 Ιουνίου 2014, η ορκωμοσία των φοιτητών της σειράς 2011-2013 του Διατμηματικού ΜΒΑ. 23 φοιτητές του τμήματος πλήρους φοίτησης και  26 φοιτητές του τμήματος μερικής φοίτησης έλαβαν τα πτυχία τους σε μία εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε παρουσία συγγενών, φίλων αλλά και αρκετών διδασκόντων τους. Η χαρά και η συγκίνηση των παρευρισκομένων ήταν διάχυτη, καθώς η τελετή ορκωμοσίας αποτέλεσε το επιστέγασμα μια απαιτητικής προσπάθειας γεμάτης προκλήσεις. Την εκδήλωση άνοιξαν με σύντομες ομιλίες τους ο Πρύτανης του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών, Καθηγητής κ. Κ. Γάτσιος, ο Κοσμήτορας της Σχολής Διοίκησης Επιχειρήσεων, Καθηγητής κ. Γ. Σιώμκος και ο Διευθυντής του Διατμηματικού ΜΒΑ, Καθηγητής κ. Γ. Κουρέτας.

Επίτιμη προσκεκλημένη της τελετής ορκωμοσίας ήταν η Α.Ε. Πρέσβης της Αυστραλίας κα Jenny Πολυξένη Bloomfield    η οποία αναφέρθηκε τόσο στην κρίσιμη κατάσταση της ελληνικής οικονομίας όσο και στη σπουδαιότητα της ανάπτυξης νέων στελεχών που θα βγάλουν τη χώρα από την κρίση. Παράλληλα, τόνισε τον σημαντικό ρόλο του Διατμηματικού ΜΒΑ του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών στη δημιουργία τέτοιων ικανών στελεχών.

Στη συνέχεια δόθηκαν αριστεία ακαδημαϊκής επίδοσης από τον Διευθυντή του Προγράμματος, Καθηγητή κ. Γ. Κουρέτα στους Καθηγητές κκ Κ. Κασιμάτη και Β. Παπαδάκη για τα τμήματα πλήρους και μερικής φοίτησης αντίστοιχα.

Η τελετή ορκωμοσίας έκλεισε με την καθιερωμένη απονομή πτυχίων των φοιτητών και ακολούθησε δεξίωση στο χώρο του Πανεπιστημίου.

Testimonials

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ευελπίδων 47A & Λευκάδος 33,
Αθήνα 113 62,
9ος όροφος, Γραφείο 903

MBA Full Time

MBA Part Time

ΩΡΕΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑΣ

Η Γραμματεία του ΜΒΑ θα εξυπηρετεί τους φοιτητές ως ακολούθως:

09.00-17.00

Search