Επιλέξτε τη γλώσσα σας

Κοπή Πίτας ΜΒΑ 2023

Μετά από δύο χρόνια πανδημίας την Τρίτη 21 Φεβρουαρίου 2023 διοργανώθηκε και πάλι η ετήσια εκδήλωση κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας του ΜΒΑ του Οικονομικού Πανεπιστημίου στο Σαρόγλειο Μέγαρο (Λέσχη Αξιωματικών Ενόπλων Δυνάμεων). Το Σαρόγλειο Μέγαρο ρυθμού νεομπαρόκ αποτελεί χαρακτηριστικό δείγμα εκλεκτικισμού με την συνένωση πολλών και διαφορετικών αρχιτεκτονικών στοιχείων και είναι έργο του αρχιτέκτονα Αλέξανδρου Νικολούδη και η ανέγερση του  χρηματοδοτήθηκε από τον ευεργέτη Αξιωματικό του Πυροβολικού Πέτρο Σαρόγλου. Το εμβληματικό αυτό κτίριο της Αθήνας αποτέλεσε τον τέλειο χώρο για την πραγματοποίηση της κοπής της Πίτας του ΜΒΑ. 
 
Στην εκδήλωση παρευρέθησαν καθηγητές των Τμημάτων Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων και Μάρκετινγκ και Επικοινωνίας του ΟΠΑ, διδάσκοντες του ΜΒΑ από άλλα Πανεπιστήμια καθώς και στελέχη μεγάλων ελληνικών και πολυεθνικών επιχειρήσεων. Μαζική ήταν η  συμμετοχή των  φοιτητών και των αποφοίτων του Προγράμματος Πλήρους και Μερικής Φοίτησης στους  οποίους δόθηκε η ευκαιρία να γνωριστούν μεταξύ τους και να κάνουν ένα ευχάριστο διάλειμμα από την εργασία τους και το διάβασμα της εξεταστικής περιόδου.
 
Ο Διευθυντής του Προγράμματος, Καθηγητής κος Γεώργιος Κουρέτας καλωσόρισε τους παρευρισκόμενους και έκανε μία παρουσίαση του Προγράμματος Σπουδών.
 
Στη διάρκεια της εκδήλωσης πραγματοποιήθηκε και η κλήρωση των πλούσιων δώρων τα οποία μοιράσθηκαν σε φοιτητές και αποφοίτους του Προγράμματος.
 
Όλα τα δώρα ήταν ευγενική χορηγία από επιχειρήσεις που συνεργάζονται με το ΜΒΑ.
 
 

Testimonials

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ευελπίδων 47A & Λευκάδος 33,
Αθήνα 113 62,
9ος όροφος, Γραφείο 903

MBA Full Time

MBA Part Time

ΩΡΕΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑΣ

Η Γραμματεία του ΜΒΑ θα εξυπηρετεί τους φοιτητές ως ακολούθως:

09.00-17.00

Search