Επιλέξτε τη γλώσσα σας

Κοπή Πίτας ΜΒΑ 2019!

Την Τετάρτη 23 Ιανουαρίου 2019 διοργανώθηκε η ετήσια εκδήλωση κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας του ΜΒΑ του Οικονομικού Πανεπιστημίου στο ξενοδοχείο Radisson Blu Park Hotel.

Στην εκδήλωση παρευρέθησαν Καθηγητές του ΟΠΑ, διδάσκοντες του ΜΒΑ άλλων Πανεπιστημίων καθώς και στελέχη μεγάλων ελληνικών επιχειρήσεων. Μαζική ήταν η  συμμετοχή των  φοιτητών και των αποφοίτων του Προγράμματος Πλήρους και Μερικής Φοίτησης στους  οποίους δόθηκε η ευκαιρία να γνωριστούν μεταξύ τους και να κάνουν ένα ευχάριστο διάλειμμα από την εργασία τους και το διάβασμα της εξεταστικής.

Την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία του ο Πανοσιολογιότατος Έξαρχος του Παναγίου Τάφου, Αρχιμανδρίτης Δαμιανός, ο οποίος ευλόγησε την πίτα του ΜΒΑ.

Ο Διευθυντής του Προγράμματος, Καθηγητής κος Γεώργιος Κουρέτας καλωσόρισε τους παρευρισκόμενους και έκανε μία παρουσίαση του Προγράμματος Σπουδών.

Η έκπληξη της βραδιάς ήταν ο ηθοποιός Ρένος Χαραλαμπίδης  ο οποίος διασκέδασε τον κόσμο κάνοντας και την κλήρωση ανάμεσα σε φοιτητές και αποφοίτους για να μοιραστούν τα πλούσια δώρα της πίτας.

Όλα τα δώρα ήταν ευγενική χορηγία από επιχειρήσεις που συνεργάζονται με το ΜΒΑ.

 
 
 
 

Testimonials

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ευελπίδων 47A & Λευκάδος 33,
Αθήνα 113 62,
9ος όροφος, Γραφείο 903

MBA Full Time

MBA Part Time

ΩΡΕΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑΣ

Η Γραμματεία του ΜΒΑ θα εξυπηρετεί τους φοιτητές ως ακολούθως:

09.00-17.00

Search