Επιλέξτε τη γλώσσα σας

Επίσκεψη στην MRB Hellas S.A.

Στο πλαίσιο του μαθήματος «Συμπεριφορά Καταναλωτή» με διδάσκοντα τον Καθηγητή Μάρκετινγκ και Κοσμήτορα της Σχολής Διοίκησης Επιχειρήσεων του ΟΠΑ, κ. Γιώργο Σιώμκο, οι φοιτήτριες της κατεύθυνσης Μάρκετινγκ του ΠΜΣ MBA Full-Time του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών, πραγματοποίησαν την 29η Νοεμβρίου 2019, επίσκεψη στα γραφεία της MRB Hellas S.A., εταιρείας έρευνας αγοράς.
 
 
Οι συμμετέχουσες είχαν την ευκαιρία να ξεναγηθούν στις εγκαταστάσεις της εταιρείας και ειδικότερα στο χώρο που πραγματοποιούνται τα focus groups. Έπειτα, πραγματοποιήθηκε μία εξαιρετικά ενδιαφέρουσα παρουσίαση εκ μέρους της κας Άννας Κουκούλη, Client Service Director της MRB Hellas.  Η προγραμματισμένη ατζέντα της επίσκεψης είχε ως κεντρικό θέμα “Consumer & Market Analysis”. Συγκεκριμένα, παρουσιάστηκε η ερευνητική μεθοδολογία για τη μέτρηση της ακροαματικότητας των ραδιοφωνικών σταθμών στην Αττική και έπειτα ακολούθησε μια εξίσου ενδιαφέρουσα παρουσίαση με θέμα «Millenials vs. GenY». 
 
Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά την εταιρεία MRB, η οποία μας υποδέχθηκε στα γραφεία της καθώς και όσους συνέβαλαν στην επιτυχημένη πραγματοποίηση της εν λόγω επίσκεψης.
 
Οι φοιτήτριες:
Αγοροπούλου Ιωάννα
Βασιλάκη Ελένη 
Καλοειδά Ιφιγένεια
Λιανού Ειρήνη
Μήλεση Μαρία
Μουτσοπούλου Ιωάννα
Μπιτσάκου Σταματίνα
Παπάζογλου Βασιλική
Πετροπούλου Αναστασία
Πιτσούλη Βαρβάρα
Στρατάκου Αθανασία

Testimonials

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ευελπίδων 47A & Λευκάδος 33,
Αθήνα 113 62,
9ος όροφος, Γραφείο 903

MBA Full Time

MBA Part Time

ΩΡΕΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑΣ

Η Γραμματεία του ΜΒΑ θα εξυπηρετεί τους φοιτητές ως ακολούθως:

09.00-17.00

Search