Επιλέξτε τη γλώσσα σας

Συνέδριο Re:Business 2015

Την Παρασκευή 26 Ιουνίου 2015 το MBA του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών πραγματοποίησε  το – ανοιχτό προς το κοινό - συνέδριο re:Business (Reinventing Business) με μότο «Καινοτομία, Επιχειρηματικότητα, Αριστεία».  Περισσότεροι από 1500 συμμετέχοντες μεταξύ των οποίων κορυφαίοι CEOs ελληνικών και πολυεθνικών επιχειρήσεων και  επιτυχημένων  start-up  επιχειρήσεων, καταξιωμένα διοικητικά στελέχη, διεθνούς φήμης καθηγητές από κορυφαία Business Schools των Η.Π.Α. και της Ευρώπης. καθώς και φοιτητές, βρέθηκαν στο Ζάππειο Μέγαρο για το ολοήμερο συνέδριο, γιορτάζοντας τα 30 χρόνια με μια λαμπή εκδήλωση του πλέον αναγνωρισμένου μεταπτυχιακού προγράμματος στη Διοίκηση Επιχειρήσεων. 
 
6 ενότητες και 24 ομιλητές συνολικά, με διαφορετική σύνθεση ομιλιών σε κάθε ενότητα έθιξαν σημαντικά θέματα διοίκησης επιχειρήσεων, επενδύσεων & επιχειρηματικότητας,  με αναφορές – μεταξύ άλλων – στις χρηματοδοτήσεις, τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και τα start-ups.
 
 
Στο πλαίσιο της ημερίδας πραγματοποιήθηκαν και πολλές παράλληλες δράσεις στο χώρο του Ζαππείου, οι οποίες στόχευαν στην αλληλεπίδραση του κοινού με την πανεπιστημιακή κοινότητα καθώς και στην ανάδειξη της ιστορίας του MBA του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών. 
 
Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε τη σελίδα της εκδήλωσης στο: 
https://www.facebook.com/events/1653437194877491/
 

Testimonials

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ευελπίδων 47A & Λευκάδος 33,
Αθήνα 113 62,
9ος όροφος, Γραφείο 903

MBA Full Time

MBA Part Time

ΩΡΕΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑΣ

Η Γραμματεία του ΜΒΑ θα εξυπηρετεί τους φοιτητές ως ακολούθως:

09.00-17.00

Search