Επιλέξτε τη γλώσσα σας

Εκπαιδευτική Επίσκεψη στην Πορτογαλία

Το διάστημα 15/05/2012 με 20/05/2012 πραγματοποιήθηκε εκπαιδευτική επίσκεψη στην Πορτογαλία. Το πρόγραμμα που ακολουθήθηκε ήταν το ακόλουθο:

Ξενάγηση στη γραφική και φιλοξενη πόλη, που διατηρεί έως σήμερα το λατινικό ένδοξο χαρακτήρα της. Ένα από τα πιο φημισμένα αξιοθέατα της πόλης είναι το Μουσείο με τις Βασιλικές Άμαξες, μια μοναδική σε πολυτέλεια και πλούτο συλλογή που χρονολογείται αμάνμεσα στον 17ο και 19ο αιώνα. Επόμενος σταθμός το μοναστήρι των Ιερωνυμιτών, το πιο εντυπωσιακό σύμβολο της πορτογαλικής δύναμης πλούτου. Επίσκεψη στο μνημείο των Ανακαλύψεων καθώς και στον χαρακτηριστικό Πύργο του Μπελέμ, που χτίστηκε το 1515 κοντά στις όχθεις του ποταμού Tagus για να προστατεύσει τις εκβολές του ποταμού και έχει χαρακτηριστεί από την UNESCO ως μνημείο παγκόσμιας κληρονομιάς. Περιπλάνηση στα στενά καλντερίμια της μεσαιωνικής συνοικίας Αλφάμα ως το Κάστρο του Αγίου Γεωργίου για πανοραμική θέα της Λισαββώνας.

Ολοήμερη επίσκεψη στην συμπροτεύουσα της Πορτογαλίας, στο Πόρτο,μία πόλη που αντιπροσωπεύει την παράδοση, τις ανθρώπινες αξίες, τη σκληρή δουλειά και τη δύναμη της ψυχής του Πορτογαλικού Έθνους. Ξενάγηση στην εντυπωσιακή πόλη που είναι κτισμένη στις όχθες του ποταμού Douro και απλώνεται αρμονικά στους λόφους διατηρώντας ακόμη και σήμερα την μεσαιωνική της άποψη.Στην περιοχή Ριμπέϊρα, κατά μήκος του ποταμού, εκτείνονται οι παλιές συνοικίες με τα πολλά παραδοσιακά καταστήματα, Περιήγηση στην άνω πόλη, στην περιοχή του Καθεδρικού Ναού και το παλιό κτίριο των σιδηροδρόμων. Επίσκεψη στο χρυσοπίκιλτο ναό του Αγίου Φραγκίσκου και το Παλάτι Μπόλσα.

Ολοήμερη επίσκεψη Σίντρα, Κασκάις, Εστορίλ με λεωφορείο

Testimonials

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ευελπίδων 47A & Λευκάδος 33,
Αθήνα 113 62,
9ος όροφος, Γραφείο 903

MBA Full Time

MBA Part Time

ΩΡΕΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑΣ

Η Γραμματεία του ΜΒΑ θα εξυπηρετεί τους φοιτητές ως ακολούθως:

09.00-17.00

Search