Επιλέξτε τη γλώσσα σας

Εκπαιδευτική Επίσκεψη Σουηδία Δανία

Οι δευτεροετείς φοιτητές του ΜΒΑ full time επισκέφθηκαν την Παρασκευή 13 Μαΐου 2011 την πόλη της Κοπεγχάγης. Είχαν την ευκαιρία να επισκεφτούν μερικά από τα αξιοθέατα της πόλης όπως το παλάτι του Ρόζενμποργκ, την πλατεία του Κοινοβουλίου, το πλανητάριο, το σιντριβάνι Γκέφιον, τον Καθεδρικό Ναό και το λιμάνι που έζησε και έγραψε τα πασίγνωστα παραμύθια του ο Χανς Κρίστιαν Άντερσεν.
 
Στη συνέχεια ακολούθησε επίσκεψη στο  Copenhagen Business School όπου παρακολούθησαν διάλεξη από τον Αν. Διευθυντή κ. Niels-Henrik Larsen και ξεναγήθηκαν στο campus του Πανεπιστημίου.
 
Ταξίδεψαν οδικώς στη γειτονική  Σουηδία ακολουθώντας τον παραθαλάσσιο δρόμο, γνωστό και ως Δανική Ριβιέρα.  Πέρασαν κοντά από μοντέρνα θέρετρα και εξαιρετικές κατοικίες και μετά από ενδιάμεσες στάσεις και μια όμορφη διαδρομή 20 λεπτών με το καραβάκι πέρασαν από το Χέλσιγκορ στο Χέλσιμποργκ στην μεριά της Σουηδίας  και κατέληξαν στον τελικό προορισμό, την όμορφη Στοκχόλμη. Εκεί είχαν την ευκαιρία να δουν την «Γκάμπλα Σταν» την παλιά μεσαιωνική πόλη, το Δημαρχείο με την εντυπωσιακή «Χρυσή Αίθουσα» όπου γίνονται οι απονομές των βραβείων Νόμπελ, την Όπερα, το κοινοβούλιο, τους εμπορικούς δρόμους, το λιμάνι και το περίφημο μουσείο ΒΑΣΑ που στεγάζει το ομώνυμο πολεμικό πλοίο που ανασύρθηκε από τον βυθό του λιμανιού της Στοκχόλμης πριν από λίγα μόνο χρόνια. Τέλος επισκέφτηκαν το ανοικτό μουσείο « ΣΚΑΝΣΕΝ» με σπίτια από  όλη την Σουηδία και απόλαυσαν έναν περίπατο στην παλιά πόλη και στην πλατεία του παλιού Χρηματιστηρίου.

Testimonials

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ευελπίδων 47A & Λευκάδος 33,
Αθήνα 113 62,
9ος όροφος, Γραφείο 903

MBA Full Time

MBA Part Time

ΩΡΕΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑΣ

Η Γραμματεία του ΜΒΑ θα εξυπηρετεί τους φοιτητές ως ακολούθως:

09.00-17.00

Search