Επιλέξτε τη γλώσσα σας

Εκπαιδευτική Επίσκεψη στην Coca Cola

Την Παρασκευή 3 Δεκεμβρίου 2010, οι πρωτοετείς φοιτητές του MBA full time, επισκέφθηκαν το εργοστάσιο της Coca Cola στο Σχηματάρι Βοιωτίας. Η Coca Cola Ελληνική Εταιρία Εμφιαλώσεως Α.Ε. είναι μια από τις μεγαλύτερες εταιρείες εμφιαλώσεως, ένας από τους μεγαλύτερους προμηθευτές των προϊόντων της The Coca-Cola Company παγκοσμίως, και ο μεγαλύτερος με έδρα την Ευρώπη. Το εργοστάσιο του  Σχηματαρίου της Coca-Cola Τρία Έψιλον ξεκίνησε τη λειτουργία του το 1989 και θεωρείται πρότυπο από πλευράς δεικτών αποδοτικότητας στους τομείς ενέργειας και διαχείρισης αποβλήτων απασχολώντας περίπου 225 εργαζόμενους. 
 
Οι φοιτητές παρακολούθησαν παρουσίαση της εταιρίας από τον Διευθυντή Εργοστασίου κ. Γιάννη Κρήτα και από την Υπεύθυνη Εκπαίδευσης κα Στέλλα Σωτηρίου, αλλά και συζήτησαν μαζί τους για θέματα τεχνικά και διοικητικά. 
 
Στη συνέχεια ακολούθησε ξενάγηση στους χώρους παραγωγής του εργοστασίου όπου ο κ. Γ. Κρήτας και η κα Γ. Μετοχιάτη, από το τμήμα Ανθρώπινου Δυναμικού, εξήγησαν στους φοιτητές του ΜΒΑ τον τρόπο εμφιαλώσεως των προϊόντων της Coca Cola.
 
Μετά το τέλος της ξενάγησης, οι φοιτητές είχαν την ευκαιρία να κάνουν μια χαλαρή συζήτηση με τους υπεύθυνους του εργοστασίου, αλλά και να λάβουν αναμνηστικά δώρα από την εταιρία.

Testimonials

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ευελπίδων 47A & Λευκάδος 33,
Αθήνα 113 62,
9ος όροφος, Γραφείο 903

MBA Full Time

MBA Part Time

ΩΡΕΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑΣ

Η Γραμματεία του ΜΒΑ θα εξυπηρετεί τους φοιτητές ως ακολούθως:

09.00-17.00

Search