Επιλέξτε τη γλώσσα σας

Το ΜΒΑ πήγε Άμστερνταμ

Στο πλαίσιο του προγράμματος σπουδών του ΜΒΑ, οργανώθηκε εκπαιδευτική επίσκεψη στην Ολλανδία, όπου το ΜΒΑ έχει μακρόχρονη συνεργασία με τα Πανεπιστήμια του Άμστερνταμ και του Ρότερνταμ.

 
Οι τελειόφοιτοι είχαν την ευκαιρία μέσα σε πέντε ημέρες να γνωρίσουν την πόλη του Άμστερνταμ, πραγματοποιώντας επισκέψεις σε αξιοθέατα, όπως το μουσείο Van Gogh και Rijksmuseum και να επισκεφθούν τη Heineken, μια από τις μεγαλύτερες ζυθοποιίες του κόσμου. Εκεί οι φοιτητές έζησαν την εμπειρία παρασκευής μπύρας περνώντας από όλα τα στάδια της παραγωγικής της διαδικασίας. Επιπλέον είχαν την ευκαιρία να συζητήσουν με στελέχη της εταιρίας σχετικά με το όραμα της Heineken και την εταιρική της κουλτούρα.
 
Παράλληλα, πραγματοποιήθηκε επίσκεψη στις πόλεις της Χάγης (έδρα του Διεθνούς Δικαστηρίου), του Ρότερνταμ και της Ουτρέχτης. Τέλος, οι τελειόφοιτοι επισκέφθηκαν το Μάαστριχτ, πόλη στην οποία το 1992 υπεγράφη η ομώνυμη Συνθήκη με την οποία ολοκληρώθηκε η Ευρωπαϊκή Ένωση σαν σύγχρονος θεσμός. Και αυτή τη χρονιά λοιπόν, με απόλυτη επιτυχία συνεχίστηκε η παράδοση των εκπαιδευτικών εκδρομών του ΜΒΑ. Ραντεβού το 2011 για τον επόμενο προορισμό!

Testimonials

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ευελπίδων 47A & Λευκάδος 33,
Αθήνα 113 62,
9ος όροφος, Γραφείο 903

MBA Full Time

MBA Part Time

ΩΡΕΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑΣ

Η Γραμματεία του ΜΒΑ θα εξυπηρετεί τους φοιτητές ως ακολούθως:

09.00-17.00

Search