Επιλέξτε τη γλώσσα σας

Τeam building στους Δελφούς

Το Σαββατοκύριακο 2-3 Οκτωβρίου 2010 πραγματοποιήθηκε η καθιερωμένη ετήσια εκπαιδευτική επίσκεψη με τους πρωτοετείς φοιτητές του ΜΒΑ full time. Η πρώτη ημέρα περιελάμβανε ξενάγηση στο Μουσείο και τον αρχαιολογικό χώρο των Δελφών, όπου οι φοιτητές ενθουσιασμένοι, εντυπωσιάστηκαν από τον αρχαίο Ελληνικό πολιτισμό μας. Στη συνέχεια, μετά την άφιξή τους στο ξενοδοχείο, στον ειδικά διαμορφωμένο συνεδριακό χώρο, ο καθηγητής κ. Παπαβασιλείου καλωσόρισε τους φοιτητές και ακολούθησε παρουσίαση του μεταπτυχιακού προγράμματος από τον Διευθυντή καθηγητή κ. Πανηγυράκη.
 
Κατά τη διάρκεια της ομιλίας αυτής οι φοιτητές είχαν την ευκαιρία να θέσουν ερωτήματα αλλά και να εκφράσουν τις ανησυχίες τους καταλήγοντας σε μία εποικοδομητική συζήτηση. Το βράδυ οι φοιτητές, αγνοώντας την κούραση της ημέρας, γνώρισαν τη νυχτερινή ζωή της Αράχωβας και των Δελφών. Την Κυριακή, πραγματοποιήθηκε η εκπαιδευτική επίσκεψη στο «Αλουμίνιο της Ελλάδος», στον Άγιο Νικόλαο Βοιωτίας. Εκεί οι φοιτητές είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν την παρουσίαση της εταιρίας και να συζητήσουν με τον υπεύθυνο επικοινωνίας και δημοσίων σχέσεων κ. Καραβά και τον υπεύθυνο προσωπικού κ. Μπουφούνο. Ακολούθησε ξενάγηση στις εγκαταστάσεις του εργοστασίου, όπου ενημερώθηκαν για τις διαδικασίες παραγωγής του αλουμινίου.
 
Έτσι λοιπόν, έκλεισε η φετινή επίσκεψη, η οποία εκτός από τον εκπαιδευτικό της χαρακτήρα έδωσε στους συμμετέχοντες την ευκαιρία να γνωριστούν μεταξύ τους.

Testimonials

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ευελπίδων 47A & Λευκάδος 33,
Αθήνα 113 62,
9ος όροφος, Γραφείο 903

MBA Full Time

MBA Part Time

ΩΡΕΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑΣ

Η Γραμματεία του ΜΒΑ θα εξυπηρετεί τους φοιτητές ως ακολούθως:

09.00-17.00

Search