MBA Full Time

ΒΡΑΒΕΙΑ & ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ

 

Ακαδημαϊκό έτος 2022-2023

 
CFA Institute Research Challenge
 
Το Διατμηματικό Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών στη Διοίκηση Επιχειρήσεων-ΜΒΑ του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών συμμετείχε για έκτη συνεχή φορά στο διαγωνισμό “CFA Institute Research Challenge”. Θα θέλαμε να συγχαρούμε την ομάδα των φοιτητών του MBA, την οποία για το 2022-2023 απαρτίζουν οι κ.κ. Παναγιώτης Μορίκης, Κατερίνα Πουρνάρα και Κωνσταντίνος Σαγάνας, με ακαδημαϊκό υπεύθυνο της ομάδας τον Καθηγητή Γιώργο Κουρέτα και μέντορα τον κ. Αλέξανδρο Μπουλουγούρη, CFA. 
 
 
Mapping The Skills Of The Management Team
 
Οι πρωτοετείς φοιτητές και φοιτήτριες στο πλαίσιο του μαθήματος Διοίκηση και Ηγετικές Ικανότητες με διδάσκοντα τον επίκουρο καθηγητή του ΟΠΑ, Ιωάννη Θάνο, διερεύνησαν ποιες δεξιότητες θα πρέπει να έχουν τα στελέχη της Intersport και διαμόρφωσαν ένα πλάνο ανάπτυξης των συγκεκριμένων δεξιοτήτων σε ατομικό και οργανωσιακό επίπεδο για την εταιρεία Intersport. Τις προτάσεις τους τις παρουσίασαν στην ομάδα ανώτατης διοίκησης της εταιρεία Intersport.
 
Ταυτόχρονα, στον διαγωνισμό συμμετείχαν οι φοιτητές και φοιτήτριες του μαθήματος Μάνατζμεντ (διδάσκων Επίκουρος Καθηγητής Παναγιώτης Γκορέζης) του προγράμματος MBA του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης με παρουσιάσεις στην ομάδα ανώτατης διοίκησης της εταιρεία Intersport.
 
Νικήτρια ομάδα του διαγωνισμού αναδείχθηκε, η ομάδα του ΟΠΑ αποτελούμενη από τους φοιτητές/φοιτήτριες: Ρεγγίνα Αντωνέλου, Ευάγγελος Κάντας, Κωνσταντίνα-Γρηγορία Κουτσογιάννη, Μιχαήλ-Άγγελος Μανάρας, Κωνσαντίνος Στοφόρος, Χριστόδουλος Σωτηρόπουλος. Θερμά συγχαρητήρια!
 
 

Ακαδημαϊκό έτος 2014-2015

 
Business Strategy Game
 
Ως αναπόσπαστο τμήμα του μαθήματος της Στρατηγικής με διδάσκοντα τον καθηγητή Βασίλη Παπαδάκη, οι φοιτητές του MBA πλήρους φοίτησης έχουν τη δυνατότητα να εφαρμόσουν τις γνώσεις και τις εμπειρίες τους συμμετέχοντας στο Business Strategy Game, το πιο δημοφιλές διεθνώς παιχνίδι στρατηγικής.
 
Στα πλαίσια του Strategy Game οι φοιτητές του FT MBA χωρίζονται σε ομάδες, κάθε μια από τις οποίες αναλαμβάνει τη διοίκηση μιας προσομοιωμένης επιχείρησης. Οι ομάδες ανταγωνίζονται για μια σειρά ετών ώστε να προκύψει ο τελικός νικητής.
 
Τον Ιούνιο του 2015 η νικήτρια ομάδα αποτελείτο από τους: Αργυρώ Ντουρουντζή, Ευρυδίκη Γωνιωτάκη, Χρυσούλα Πλούμπη και Γιάννη Φάσσα. Οι νικητές συμμετείχαν τον Σεπτέμβριο του 2015 ως εταιρεία ‘Gaueb’ στον διεθνή διαγωνισμό, στον οποίο προσκαλούνται μόνο οι πρώτες ομάδες από όλον τον κόσμο. Κατάφεραν για μια ακόμα φορά να διακριθούν κερδίζοντας την πρώτη θέση μεταξύ εννέα ανταγωνιστών προερχόμενων από διάφορα διεθνή ιδρύματα (πχ Universidad de Lima, Sheridan College, University of Sao Paulo, Wayland Baptist University κ.α).
 
 

Ακαδημαϊκό έτος 2009-2010

 
Global Management Challenge
 
H ομάδα “MANAJERKS”: Χαράλαμπος Δημητρίου, Γεώργιος Δούλης, Γεωργία Κωστάκη, Ευγενία Παπαμητροπούλου και Χριστίνα Παπαναγιώτου κατέλαβαν την 8η θέση στον ελληνικό τελικό του 5ου διαγωνισμού Global Management Challenge.
 
 
 
 
 

Ακαδημαϊκό έτος 2007-2008

Global Management Challenge
 
Η ομάδα “PWC- HAVOC” (Δ. Μπατσούλης και Γ. Παπαβασιλείου) κατέκτησαν την πρώτη θέση ανάμεσα σε 256 ομάδες!
 
Τη δεύτερη θέση κατέλαβαν οι φοιτήτριές μας Ο. Καρατόγλου, Χ.  Αποστολοπούλου, Α. Κουντούρη και Ν. Μπλάνα.
 

Ακαδημαϊκό έτος 2006-2007

Global Management Challenge
 
H ομάδα "ΝΕΜΟ": Φλώρα Μπάμη, Κατερίνα Μπρίγκου, Γιάννης Παπαδομαρκάκης, Σταύρος Σχετάκης, Παναγιώτα Χουχούμη κέρδισαν την τέταρτη θέση ανάμεσα σε 220 ομάδες.
 
 
 
 
 

Ακαδημαϊκό έτος 2005-2006

Global Management Challenge
 

Έλαβαν μέρος συνολικά 96 ομάδες (Πανεπιστημίων και Επιχειρήσεων),εκ των οποίων οι 8 καλύτερες προκρίθηκαν στον τελικό. 
 
H ομάδα “MONTECHRISTO”, με τους: Δημήτρη Γεωργιόπουλο, Άκη Καπασακαλίδη, Ελευθερία Καποπούλου, Δημήτρη Καφόρο και Σπύρο Λορεντζάτο κατέλαβε την τέταρτη θέση παγκοσμίως.
 
 
 
E-strat Business Game (L’OREAL) 

 
Η ομάδα “Cartoons” του ΜΒΑ με τους Γ.Αλεξάκη, Δ.Κανελλόπουλο και Γ.Χρηστάκης, διαγωνίστηκε με άλλες 16.890 ομάδες (51.000 φοιτητές) από 124 συνολικά χώρες και κατέκτησε την 16η θέση.
 
 

Επικοινωνια

Ευελπίδων 47A & Λευκάδος 33
9ος όροφος, Γραφείο 903
Αθήνα 113 62

  • Τηλέφωνο: +30 210 82 03 615
                    +30 210 82 03 618

Γραφείο Διασύνδεσης: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Η Γραμματεία του ΜΒΑ θα εξυπηρετεί τους φοιτητές ως ακολούθως:

Καθημερινά 12.00- 14.00

ΣΥΝΔΕΘΕΙΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

Βρείτε μας στα ακόλουθα δίκτυα και συνδεθείτε μαζί μας!

MBA Full Time Prospectus

Βρίσκεστε εδώ: Βραβεία και Διακρίσεις