MBA Full Time

 

ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΑΙΤΗΣΕΩΝ ΕΩΣ 25/6/2021 | Το πρόγραμμα προσφέρει ετησίως 30.000 ευρώ από τα ΕΛΠΕ | Οι αιτήσεις άρχισαν! Δεύτερος κύκλος αιτήσεων έως 25/06/2021 - Η προκήρυξη έχει αναρτηθεί στην ιστοσελίδα - Περαιτέρω διευκρινίσεις και πληροφορίες στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

 

Μαρία Αναργύρου - Νίκολιτς
Γενική Διευθύντρια Coca Cola Τρία Έψιλον, Ελλάδα & Κύπρος

Toν Σεπτέμβριο του 2020 ανέλαβε τη Γενική Διεύθυνση Ελλάδας – Κύπρου, προερχόμενη από τον Coca-Cola HBC Τσεχίας και Σλοβακίας, όπου ασκούσε καθήκοντα Γενικής Διευθύντριας. Με ισχυρή εστίαση στην επίτευξη αποτελεσμάτων και τη δημιουργία δυνατών ομάδων, η Μαρία Αναργύρου Νίκολιτς ανακοίνωσε τον Νοέμβριο τη νέα επένδυση που αφορά στη δημιουργία ενός νέου τμήματος κοινών επιχειρησιακών λύσεων στη Θεσσαλονίκη, που θα λειτουργήσει ως κέντρο επιχειρησιακών λύσεων Εκκαθάρισης και Τιμολόγησης για έναν αριθμό από χώρες δραστηριοποίησης του ομίλου. Εν μέσω πανδημίας, η Coca-Cola Τρία Έψιλον έθεσε ως προτεραιότητα την υποστήριξη των εργαζομένων της, του κλάδου, της αγοράς και της κοινωνίας με ουσιαστικές πρωτοβουλίες, ενώ ταυτόχρονα στάθηκε δίπλα στον κλάδο HoReCa, αναλαμβάνοντας δυναμικές πρωτοβουλίες για τη στήριξη των εργαζόμενων και των επιχειρήσεων. Με το βλέμμα στραμμένο στη νέα εποχή, εστιάζει στην περαιτέρω εξέλιξη και ανάπτυξη του οργανισμού για να αξιοποιήσει πλήρως τις νέες ευκαιρίες και δυνατότητες που δημιουργούνται.

Αλέξανδρος Δανιηλίδης
Διευθύνων Σύμβουλος της Αθηναϊκής Ζυθοποιίας 

Ο Αλέξανδρος Δανιηλίδης είναι Διευθύνων Σύμβουλος της Αθηναϊκής Ζυθοποιίας από τον Ιανουάριο του 2018. 
Ξεκίνησε την καριέρα του στην Αθηναϊκή το 1992 από τη διεύθυνση πωλήσεων. Το 2002 εισήχθη στη Διοικητική Ομάδα ως Διευθυντής Πωλήσεων Χονδρεμπορίου-Horeca. Το 2008 διορίζεται Διευθυντής Πωλήσεων Ελλάδος και το 2010 Εμπορικός Διευθυντής. Κατά την περίοδο 2012-2017 κατείχε το ρόλο του Διευθύνοντος Συμβούλου στη Heineken Serbia.
 
Κατέχει τίτλο σπουδών στα οικονομικά από το Πανεπιστήμιο Πειραιά καθώς και πιστοποιήσεις εκπαιδευτικών προγραμμάτων executive στελεχών από τα πανεπιστήμια Harvard και INSEAD.  
 

Γιώργος Κουρέπης
Manager στην IQVIA

Ο Γιώργος Κουρέπης εργάζεται ως Manager στην IQVIA και ηγείται του Management Consulting Hub που βρίσκεται στην Ελλάδα αλλά εξυπηρετεί πελάτες κυρίως στην Ιταλική αγορά με εστίαση στον κλάδο του φαρμάκου. Πριν ενταχθεί στο δυναμικό της IQVIA, ήταν Manager στο τμήμα Strategy, Analytics and M&A της Deloitte. Με περισσότερα από 7 έτη προϋπηρεσίας στο χώρο, έχει συμμετάσχει σε σειρά έργων στην Ελλάδα και το εξωτερικό με εστίαση σε υπηρεσίες όπως Στρατηγικός Σχεδιασμός, Οργανωτική Αναδιάρθρωση, Επιχειρησιακός Σχεδιασμός και Βελτιστοποίηση Λειτουργιών. Έχει προσφέρει υπηρεσίες σε εταιρείες που δραστηριοποιούνται σε μία ευρεία γκάμα από κλάδους όπως Finance Services, Life Sciences and Healthcare, Consumer Products, Energy and Resources, Retail κ.α.
 
Είναι πτυχιούχος Λογιστικής και Χρηματοοικονομικής από το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών ενώ κατέχει και MBA από το ίδιο πανεπιστήμιο (1η θέση). Παράλληλα, είναι μέλος του ACCA (Association of Chartered Certified Accountants).
 

Γιάννης Παπαχρήστου
Αναπληρωτής Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου Chipita και Γενικός Γραμματέας του ΔΣ της ΕΑΣΕ 

Αποφοίτησε ως Χημικός Μηχανικός και απέκτησε Μάστερ στη Διοίκηση Επιχειρήσεων (ΜΒΑ). Έχει πολυετή και διεθνή εμπειρία σε μεγαλες πολυεθνικές εταιρείες στον κλάδο των ταχέως κινουμενων καταναλωτικών αγαθών (FMCG). Ξεκίνησε στο Marketing της Johnson & Johnson και μετακινήθηκε στην L’OREAL ως Marketing Director Ελλάδος. Συνέχισε στη L’ORÉAL International ως Marketing Director για τη Ζώνης 10 της Ευρώπης που περιελάμβανε χώρες όπως η Ολλανδία, Βέλγιο, Πορτογαλία, Ελβετία, Σκανδιναβικές, Βαλτικές καθώς και Τουρκία, Ισραήλ ενώ στη συνέχεια διετέλεσε Γενικός Διευθυντής Consumer Business Unit για την Ουγγαρία, Ελλάδα και Ρωσία. Μετακινήθηκε στην Coca Cola Hellenic ως Γενικός Διευθυντής Εμπορίου στη Ρωσία και κατόπιν διετέλεσε Διευθύνων Σύμβουλος Ελλάδας και Κύπρου. 
 
Τον Σεπτέμβριο του 2020 μετακινήθηκε στην Chipita όπου ανέλαβε το ρόλο του Αναπληρωτή Διευθύνοντα Συμβούλου Ομίλου και είναι επίσης μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου.
 
Είναι Γενικός Γραμματέας του ΔΣ της ΕΑΣΕ, μέλος του ΔΣ του ECR Hellas και Αντιπρόεδρος πρωτοβουλίας BrainReGain. 
 

Δημήτρης Πισιμίσης
Διευθύνων Σύμβουλος της BICVIOLEX και Senior  Vice President of Industrialization and Operational Excellence του Ομίλου BIC παγκοσμίως

Με σημαντικό αριθμό δημοσιεύσεων αλλά και πατεντών, ενώ είναι μέλος πολλών επιστημονικών και επαγγελματικών φορέων.

Χημικός Μηχανικός, με σπουδές στην Μεγάλη Βρετανία, Μάστερ στα Πολυμερή υλικά, Manchester University (UMIST) και Διδακτορικό στα Σύνθετα Υλικά.

Δίπλωμα ζωής οι σπουδές στην ‘Επιχειρηματικότητα’ στην οικογενειακή επιχείρηση.

Ξεκίνησε την επαγγελματική του καριέρα στους WardleStoreysαναπτύσσοντας ηχομονωτικά διαχωριστικά για την RollsRoyceκαι  ImperialChemicalIndustries(ICI, τώρα AstraZenecca) στην Μεγάλη Βρετανία.

Με την επιστροφή του στην Ελλάδα μετά από ένα μικρό διάλλειμα  ως Επίκουρος Καθηγητής των ΤΕΙ, και Σύμβουλος στο Υπουργείο Ανάπτυξης, επέστρεψε στον αγαπημένο του Ιδιωτικό Τομέα.

Εντάχθηκε στην BICVIOLEXτο 1995 ως Διευθυντής Έρευνας & Ανάπτυξης των Ξυραφιών.

Από το 2002 είναι Παγκόσμιος Διευθυντής Ξυραφιών του ομίλου BICκαι σήμερα πειραματίζεται πάνω στις σύγχρονες ιδέες ηγεσίας από τη θέση του Διευθύνοντος Συμβούλου της BICVIOLEXθέση που κατέχει από το 2008.

Από το 2015 είναι και πρώτος αντιπρόεδρος του ομίλου BICως Παγκόσμιος Βιομηχανικός Διευθυντής των 20 και πλέον εργοστασίων σε όλο τον κόσμο.

Ανακηρύχθηκε ManageroftheYearστην Ελλάδα το 2014. 

Ιωάννα Προκοπίου
Διευθύνουσα Σύμβουλος της  Prominence Maritime

Η Ιωάννα Προκοπίου είναι κάτοχος πτυχίου Ηλεκτρολόγων και Ηλεκτρονικών Μηχανικών. Μετά την αποφοίτησή της από το Πανεπιστήμιο του Bath to 2000, συνέχισε τις σπουδές της στο Πανεπιστήμιο City του Λονδίνου όπου και απέκτησε το Μεταπτυπτυχιακό Τίτλο σπουδών στα Ναυτιλιακά και τα Χρηματοοικονομικά “Shipping Trade & Finance”. Από το 2018 είναι απόφοιτος του Harvard Business School. 
 
Το 2003 έγινε μέλος της Dynacom Tankers. Μετά από 4 χρόνια στο στο τιμόνι του τμήματος αγοροπωλησιών της Dynacom  η Ιωάννα ίδρυσε την εταιρεία Prominence Maritime, μια εταιρεία που διαχειρίζεται 6 πλοία φορτίου χύδην. Παράλληλα, η Ιωάννα εποπτεύει τις δραστηριότητες της Sea Traders η οποία διαχειρίζεται 34 πλοία φορτίου χύδην και τη διαχείριση ανθρώπινου δυναμικού της Dynacom Tankers Management και της Sea Traders. Η κ. Προκοπίου είναι αντιπρόεδρος του North of England P&I, μέλος του συμβουλίου της Ένωσης Ελλήνων Εφοπλιστών αλλά και της Κυπριακής Ένωσης Εφοπλιστών.
 

Νίκος Χρηστάκης
Διευθύνων Σύμβουλος της HP σε Ελλάδα και Κύπρο

Από το 2018 ο κ. Νίκος Χρηστάκης είναι Διευθύνων Σύμβουλος της HP, επικεφαλής για την επιχειρηματική στρατηγική της εταιρείας σε Ελλάδα και Κύπρο. Πέρα από την προφανή εστίαση στην προώθηση και την υποστήριξη των λύσεων που προσφέρει η HP σε όλο το φάσμα της αγοράς, έχει θέσει ως σημαντική προτεραιότητα του γραφείου την ενεργή συμμετοχή στελεχών και την υποστήριξη σε στρατηγικές δράσεις στην ελληνική και κυπριακή κοινότητα, με κύριους άξονες την πράσινη ανάπτυξη αλλά και την κοινωνική προσφορά και τον εθελοντισμό.
 
Κατά τη μακρόχρονη θητεία τους (15 χρόνια) στην HP, o κ. Χρηστάκης έχει περάσει από διαφορετικές θέσεις ευθύνης αναφορικά με το δίκτυο συνεργατών αλλά και τη γενικότερη ευθύνη πωλήσεων στην περιοχή της Μέσης Ανατολής, της Αφρικής, της Τουρκίας αλλά και χωρών των Βαλκανίων και της Ανατολικής Ευρώπης.
 
Υπήρξε διευθυντικό στέλεχος εταιρειών όπως οι Xerox και Microsoft καθώς και ελληνικών ομίλων όπως η Info-quest και ο Όμιλος Φουρλής - Primetelecom. 
 
Έχει μεταπτυχιακό στη Διοίκηση Επιχειρήσεων και είναι παντρεμένος και πατέρας δύο παιδιών.
 
 

 

 

 

 

 

 

Επικοινωνια

Ευελπίδων 47A & Λευκάδος 33
9ος όροφος, Γραφείο 903
Αθήνα 113 62

  • Τηλέφωνο: +30 210 82 03 615
                    +30 210 82 03 618
  • Φαξ: +30 210 82 03 879

Γραφείο Διασύνδεσης: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

ΣΥΝΔΕΘΕΙΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

Βρείτε μας στα ακόλουθα δίκτυα και συνδεθείτε μαζί μας!

MBA Full Time Prospectus

Βρίσκεστε εδώ: MBA Ακαδημαϊκό Συμβούλιο